Finntack og finsk TV – men ingen sammenheng!

Finntack og finsk TV – men ingen sammenheng!

Noe av det som er morsomt med å drive en blogg er at kontaktnettverket blir større. Folk tipser meg om ting jeg neppe ellers ville fått vite om. I dag fikk jeg tilsendt et bilde fra Oslofjord Convention Center i Sandefjord. Det skal være tatt nå i dag, og skal visstnok vise to modige journalister fra finsk TV som er ute på et viktig samfunnsoppdrag i konferanseanlegget.

Jeg har i det siste blitt anklaget for å ha fokusert vel mye på enkeltpersoner, og være for snar til å trekke konklusjoner om hva de mener og står for. Men nå har jeg altså omvendt meg. Jeg ser selvfølgelig absolutt ingen sammenheng mellom Christopher Knutsens plutselige sterke interesse for det finske selskapet Finntack og det at finske journalister nå dukker opp på Brunstad.

De finske journalistene har garantert ikke hatt noe som helst input fra Oscar & co. Oscar vil jo bare at BCC skal blomstre. De benytter seg helt sikkert heller ikke av dokumenter fra Van der Lindens planlagte svertekampanje. Og de har nok defintivt ikke snakket med sine kollegaer i NRK, som absolutt ikke har personlige motiver etter at de ble tatt med buksene nede i 2020.

De finske TV-folkene har nok etter intens og svært grundig undersøkende journalistikk selv kommet fram til at det er i det finske samfunnets interesse å ta en tur til Norge og ta bilder av anlegget på Oslofjord. Det er vel helt i kjernen av samfunnsoppdraget deres. Selvsagt helt uavhengig av dette har Christopher Knutsen bare plutselig begynt å fatte interesse for lån til det finske hesteutstyrsfirmaet Finntack, 15 år etter at lånene ble gitt.